Dag 29: afmaken dragant huisje en suiker eieren.

Vandaag gaan we het huisje in mekaar zetten. als eerste heb ik de randen licht opgeschuurd om de scherpe randen weg te halen zelf vond ik het wel mooi dat het niet helemaal glad is. Dat geeft het huisje toch meer character na mijn gevoel. Na het schuren ben ik begonnen met het in mekaar zetten van het huisje met royal icing. Het dak was heel moeilijk om er op te krijgen. Maar het is gelukt met wat steunwerk van schuim. Waardoor het drogen wat makkelijk ging. Voor het huisje heb ik ook nog een trappetje gemaakt en een bloembak. Met de icing heb ik het huisje wat kleur gegeven. Ik ben echt super trots op het eind resultaat.

IMAG2370

IMAG2355

IMAG2359

Ook heb ik vandaag de eieren af gemaakt. Dit was wel even leuke afwisseling. En heel leuk om te doen.

DSC_0779

DSC_0785