Dag 26: Een nieuwe module. Suiker.

Vandaag hebben we les van Fred over suiker trekken. Dit is voor mij helemaal nieuw. Ik wou het altijd wel eens proberen maar nooit aan toegekomen. Daarom was ik super blij dat we het hier in CCB gingen doen. Fred heeft heel veel uitgelegd en laten zien. Het is enorm leuk om naar Fred kijken en te zien met hoeveel passie het uitlegt.

IMAG2280

Suiker trekken is vooral heel heet. Ik had 4 lagen latexhandschoentjes aan en nog voelde je de warmte er doorheen gaan. Het daarom ook de kunst om snel nog netjes te werken. Op zich het suiker trekken ging me wel redelijk goed af. Niet dat het perfect is maar voor een eerste keer ging het goed. Het suiker blazen daarin tegen ben ik zeker niet goed in. Dat is me toch lastig. Je moet overal ongeveer gelijk dikte krijgen tijdens het blazen maar al gouw word het aan een kant dunner en knapt hij weer. Het is zeker heel erg leuk om te doen. Maar het is vooral heel veel uren oefen en herhalen.

IMAG2291